Gaya APA

Andaru, Rizka Kurnia. (2019). Value Co-Creation Based on Customer Participation in Contributing : Case Study in Ngalup Co-Working Space Company, Malang City. . Malang: Program Magister, Fakultas Ilmu Administrasi, Universitas Brawijaya.

Gaya Chicago

Andaru, Rizka Kurnia. Value Co-Creation Based on Customer Participation in Contributing : Case Study in Ngalup Co-Working Space Company, Malang City.. Malang: Program Magister, Fakultas Ilmu Administrasi, Universitas Brawijaya, 2019. Texts.

Gaya MLA

Gaya Turabian