Gaya APA

Indah, Gusti. (2017). Community Development and Sustainable Livelihoods of Artisanal and Small Scale Tin Mining : Study of the Implication of Law No 4/2009 on Mineral Mining and Coal in West Bangka Regency - Bangka Belitung Islands . Malang: Program Magister, Fakultas Ilmu Administrasi, Universitas Brawijaya.

Gaya Chicago

Indah, Gusti. Community Development and Sustainable Livelihoods of Artisanal and Small Scale Tin Mining : Study of the Implication of Law No 4/2009 on Mineral Mining and Coal in West Bangka Regency - Bangka Belitung Islands. Malang: Program Magister, Fakultas Ilmu Administrasi, Universitas Brawijaya, 2017. Texts.

Gaya MLA

Gaya Turabian